Σήμερα: 29/03/2024
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 08:49

Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Γράφτηκε από τον

syriza-pasok-2.png

Ούτε 100, ούτε 200, αλλά 695 θα είναι μέλη της της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία», που θα συνεδριάσουν το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Αν προσπαθήσει να υπολογίσει κανείς πόσοι προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μάλλον θα χάσει το μέτρημα.

Ας ξεχωρίσουμε ορισμένους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ: Γιάννης Ραγκούσης, Νίκος Μπίστης, Στέφανος Τζουμάκας.

Πάμε τώρα στους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Θανάσης Γικονόγλου, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Κασσάρας, Χρήστος Κοκκινοβασίλης, Μαρία Θεοχάρη, Χρύσα Μανώλια, Δημήτρης Παλαιοθόδωρος, Άγγελος Τόλκας. Ένα όνομα που ξεχωρίζει, επίσης, είναι της κυρίας Ρεγγίνας Βαρτζελή, πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου. 

Κατά τα άλλα βλέπουμε και ονόματα από τη ΔΗΜΑΡ όπως τον Φώτη Κουβέλη, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Δημήτρη Χατζησωκράτη, αλλά και από το Ποτάμι (Σπύρος Δανέλης).

Στην ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» είναι και άτομα από τον συνδικαλιστικό χώρο (αρκετοί… ΠΑΣΟΚογενείς κι εκεί), την τοπική αυτοδιοίκηση και άλλους τομείς. Επίσης, συμμετέχουν και πρόσωπα από τον ακαδημαϊκό και τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως οι καθηγητές Αντώνης Λιάκος και Ηλίας Νικολακόπουλος, ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης. Α, ναι, συμμετέχει και ο Απόστολος Γκλέτσος… 

Η λίστα με τα 695 ονόματα της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ εδώ.

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή