Σήμερα: 28/03/2024
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 09:00

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ

Γράφτηκε από τον

_κατα_χα.jpg

Στις 5/11/2016 ο «μακελέψαμε» της Χρυσής Αυγής, νεοφασίστας Βουλευτής Γιάννης Λαγός πρόκειται να εγκαινιάσει τα γραφεία της δολοφονικής οργάνωσης στην Ξάνθη τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως ορμητήριο για τις εγκληματικές επιθέσεις τους.

Ήδη στην περιοχή οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής έχουν να επιδείξουν σημαντικό εγκληματικό «έργο» όπως επιθέσεις σε αριστερούς φοιτητές και πολίτες και σε μουσουλμάνους της μειονότητας.

Το 2013 κάτω από το βάρος μαζικών κινητοποιήσεων η ναζιστική οργάνωση έκλεισε τα γραφεία της.

Η επέκταση της δράσης της ξενοφοβικής, ρατσιστικής και νεοφασιστικής οργάνωσης πρέπει να αποκρουστεί από το εργατικό κίνημα, από τις φοιτητικές και νεολαιίστικες οργανώσεις, από τα αντιφασιστικά κινήματα και τις δυνάμεις της αριστεράς.

Η εξέλιξη της δίκης της χρυσαυγίτικης συμμορίας δείχνει και αποδείχνει σε όλους μας ότι έχει διαπράξει σωρεία εγκληματικών πράξεων γι’ αυτό και επιβάλλεται να ολοκληρωθεί η δίκη και να καταδικαστεί η εγκληματική οργάνωση όπως της αξίζει.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ στηρίζει την πρωτοβουλία για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 5/11/2016 στην κεντρική πλατεία Ξάνθης. Καλεί τα μέλη της να την πλαισιώσουν και να συμμετάσχουν σε αυτή.

Ο λαός, οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα και η νεολαία της Ξάνθης με την μαζική παρουσία τους στο συλλαλητήριο να καταστήσουν σαφές το μήνυμα ότι οι νεοναζιστές είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη.

Με εντολή Διοίκησης

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Νταλακογεώργος Αντώνης                       Κροκίδης Νικόλαος

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή