Σήμερα: 29/03/2024
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 06:27

Ο ναζί Κασιδιάρης που συμφώνησε με τον Μπαρμπαρούση

Γράφτηκε από τον

kasidiarhs-mparamparoysh-xrysh-aygh.png

του Γεράσιμου Χολέβα

Ο Μπαρμπαρούσης, από το βήμα της Βουλής (15-6-2018), προέτρεψε σε στρατιωτική δικτατορία:

«Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»

    Ο Κασιδιάρης, σε δήλωση του που προβλήθηκε από το δελτίο του STAR την ίδια μέρα (15-6-2018 – ολόκληρο το δελτίο του STAR εδώ και το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 5.20 έως το 5.37), συμφώνησε με τον Μπαρπαρούση, λέγοντας:  
«Έτσι θα έπρεπε να γίνει εάν υπήρχε στρατός και σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα».
 
 
Την ίδια μέρα (15-6-2018) ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση και με δήλωση του καταδίκασε αυτά που είπε στη Βουλή. 

 Την ίδια μέρα (15- 6- 2018) ο ίδιος ο Μπαρμπαρούσης πήρε πίσω τις δηλώσεις του: «Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα». 

 Την ίδια μέρα (15 – 6 -2018) οι χρυσαυγίτες βουλευτές χειροκρότησαν τον Μπαραμπαρούση, τον οποίο στη συνέχεια διέγραψε ο Μιχαλιάκος. 

Οι χρυσαυγίτες – ως σωστοί ναζί – είναι και θρασύδειλοι. Αυτό το γνωρίζουμε και αποδείχθηκε και τις προηγούμενες μέρες. Αυτό το συμπέρασμα δεν αναιρεί το γεγονός ότι, με κάθε τρόπο, πρέπει να αποκαλύπτεται ποιοι είναι:

Μια ναζιστική εγκληματική συμμορία που ένας βουλευτής της προέτρεψε σε στρατιωτική δικτατορία, οι βουλευτές της τον χειροκρότησαν και ο ναζί βουλευτής Κασιδιάρης, αυτός με σβάστικα στον χέρι, συμφώνησε.  Κατά τα άλλα ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση…
 
πηγή: imerodromos.gr

 

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή