Σήμερα: 29/03/2024
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 11:56

Ψήφισμα ενάντια στα πολεμοκάπηλα σχέδια των ΗΠΑ εναντίον του ΙΡΑΝ

Γράφτηκε από τον

dc96822c0a31c303b5feffe4db50ad61_XL.jpg

Στις 25 Γενάρη 2020 αμερικανικές οργανώσεις πραγματοποιούν μαζικές συγκεντρώσεις - διαδηλώσεις προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Γαλλία, Ισπανία και Ελβετία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα επιθετικά πολεμικά σχέδια του Τραμπ και του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στο Ιράν.

Οι λαοί όλου του κόσμου πρέπει να ξεσηκωθούν ενάντια στην πολεμική απειλή που σχεδιάζουν ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στην Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο και σε άλλες περιοχές του κόσμου και αποσκοπούν στην καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων, στον έλεγχο των ενεργειακών θαλάσσιων δρόμων, στην παραπέρα ενίσχυση της γεωστρατηγικής και στρατιωτικής παρουσίας τους.

Η κυβέρνηση Τραμπ κλιμακώνει την επιθετικότητά της εναντίον του Ιράν, προετοιμάζει μια νέα πολεμική αναμέτρηση και σύγκρουση με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς και την ειρήνη.

Όλοι όσοι αντιτίθενται στα επιθετικά σχέδια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους πρέπει να αναλάβουν δράση.

Η ΠΕΝΕΝ ενώνει την φωνή της και εκφράζει την ολόθερμη αλληλεγγύη της στις αντιπολεμικές αντιϊμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις που οργανώνονται στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες στις 25 Γενάρη 2020.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή