Σήμερα: 21/10/2020
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 10:33

Καταγγελία του Ε.Κ. Πειραιά

Γράφτηκε από

_ΚΕΝΤΡΟ_ΠΕΙΡΑΙΑ.jpg

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά καταδικάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο ως ανεπίτρεπτη, απαράδεκτη και σεξιστική την προσωπική επίθεση που έκανε κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Πειραιά στις 14/1/2020 το στέλεχος του ΠΑΜΕ, μέλος του Δ.Σ και Πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ Θανάσης Ευαγγελάκης, εναντίον της Γ.Γ. του Εργατικού Κέντρου Ζαχαρία Μαρίας χρησιμοποιώντας χυδαίους και κατάπτυστους χαρακτηρισμούς με τους οποίους επιχείρησε να προσβάλει την γυναικεία υπόστασή της.

Δεν παρέχουμε καμία συνδικαλιστική - πολιτική νομιμοποίηση σε επιθέσεις και χαρακτηρισμούς οι οποίοι είναι παντελώς ξένοι με τις αρχές και αξίες του συνδικαλιστικού κινήματος, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αντιπαλότητα ακόμη και την σύγκρουση διαφορετικών απόψεων και αντιλήψεων στο εσωτερικό του κινήματος.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Ε.Κ. Πειραιά σε αυτό το σκηνικό κατάπτωσης και ξεπεσμού έχουν απόλυτη συνυπευθυνότητα για αυτές τις αθλιότητες που διαδραματίζονται ενώπιον τους και τις συγκαλύπτουν με την ένοχη σιωπή τους.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας και τους εργαζόμενους σε αυτά να αποδοκιμάσουν αυτές τις ελεεινές και ανήθικες συμπεριφορές.

Η Διοίκηση

2020-01-17_123616.jpg

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή