Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 12:05

Συνεχίζονται οι εκλογές στο ιστορικό μας Σωματείο - Επιβάλλεται η συμμετοχή όλων των μελών μας

Γράφτηκε από

_ΜΙΚΡΗ.jpg

Όπως είναι γνωστό ξεκίνησαν από τις 26 Οκτώβρη 2018 οι εκλογές στο ιστορικό μας Σωματείο και συνεχίζονται καθημερινά όλες τις εργάσιμες μέρες μέχρι την ολοκλήρωσή τους στις 12/2/2019.

Οι αρχαιρεσίες στην ΠΕΝΕΝ έχουν κρίσιμη και καθοριστική σημασία αφού η νέα Διοίκηση θα αναλάβει την εκπροσώπηση του κλάδου μας για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ σημαντική θα είναι ανάλογα με την συμμετοχή στις εκλογές η εκπροσώπηση της ΠΕΝΕΝ στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα όπως είναι η ΠΝΟ και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Όσο μεγαλύτερη και ισχυρότερη είναι η συμμετοχή των μελών μας στις εκλογές τόσο πιο ουσιαστικός θα είναι ο ρόλος της Ένωσής μας τόσο στις παραπάνω οργανώσεις όσο και η συμβολή στα προβλήματα του κλάδου μας, συνολικά των Ναυτεργατών και των εργαζομένων.

Η ψηφοφορία για τα μέλη μας που κατοικούν, διαμένουν ή είναι ναυτολογημένοι στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής επιβάλλεται να γίνεται αυτοπρόσωπα και για όσα μέλη μας αδυνατούν να προσέλθουν και να ψηφίσουν στα γραφεία της Εφορευτικής Επιτροπής να αποστείλουν το ψηφοδέλτιό τους με αλληλογραφία διαβάζοντας προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε ψηφοδέλτιο πριν αυτό ταχυδρομηθεί.

Επίσης είναι αναγκαίο τα μέλη που θα ψηφίσουν με αλληλογραφία για οποιαδήποτε διευκρίνιση που αφορά τον τρόπο και την διαδικασία, εάν επιθυμούν, να επικοινωνούν με την ΠΕΝΕΝ προκειμένου να τους παρασχεθούν οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να αποσοβηθεί η πιθανότητα του όποιου λάθους που θα οδηγούσε στην ακυρότητα της ψήφου τους.

Σημειώνουμε ότι τις πρώτες 20 μέρες που διαρκεί η ψηφοφορία έχουν ψηφήσει είτε αυτοπρόσωπα είτε με αλληλογραφία (επιστολική ψήφος) το 25% των ταμειακά εντάξει μελών της ΠΕΝΕΝ, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προσήλθε και ψήφισε αυτοπρόσωπα.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ εντείνει τις προσπάθειές της για την ενημέρωση όλων των μελών μας να ασκήσουν το κορυφαίο δημοκρατικό τους δικαίωμα, αυτό της εκλογής του νέου Δ.Σ στο Σωματείο μας.

Δεν πρέπει να επικρατήσει κανένας εφησυχασμός, καμία αργοπορία ή καθυστέρηση η οποία εντάσσεται στην λογική έχουμε χρόνο έως τον Φλεβάρη….

Αντίθετα θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια το συντομότερο δυνατόν το κάθε μέλος μας που δεν έχει ψηφίσει αυτό να το κάνει όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Κλείνοντας υπενθυμίζουμε ότι η ψηφοφορία αυτοπρόσωπα γίνεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 9.00 π.μ έως τις 13.00 το μεσημέρι.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 13:25