Σήμερα: 18/12/2018
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 10:22

Εκρηκτική άνοδος στην επισκεψιμότητα του ιστότοπου της ΠΕΝΕΝ (www.penen.gr)

Γράφτηκε από

www_penen.jpg

Εντυπωσιακή και πρωτοφανής άνοδο παρατηρείται στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της ΠΕΝΕΝ όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η σταθερή ανοδική πορεία της ιστοσελίδας της ΠΕΝΕΝ συνδέεται άμεσα με την συνεχή δράση και τον αγώνα που αναπτύσσει η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ αλλά και τις μεγάλες πρωτοβουλίες της τόσο σε Ναυτεργατικά προβλήματα όσο και στον ρόλο της ευρύτερα στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα του Πειραιά και της χώρας μας.

Οι πρωτοβουλίες του Σωματείου μας για το πρόσφατο ναυάγιο του Δ/Ξ «Αγία Ζώνη ΙΙ», οι παρεμβάσεις και η πρωτοπόρα δράση που ανέπτυξε, η επίθεση των Χρυσαυγιτών σε μέλη του συνεργείου αφισοκόλλησης της Ένωσής μας για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Ρώσικη Σοσιαλιστική Επανάσταση, η δραστήρια συμμετοχή της ΠΕΝΕΝ στο αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα, οι αγώνες της στην Ακτοπλοϊα και σε διάφορες Πορθμειακές γραμμές για τα σοβαρά Ναυτεργατικά προβλήματα, η παρέμβασή της στα κοινωνικοασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα των Ναυτεργατών, εκτόξευσαν και κατέστησαν την ιστοσελίδα της ΠΕΝΕΝ ιδιαίτερα δημοφιλή αλλά και ένα έγκυρο, αξιόπιστο ιστότοπο για την ενημέρωση, όχι μόνο των μελών μας αλλά και χιλιάδων άλλων Ναυτεργατών και εργαζομένων.

Επίσης σημαντική αύξηση σημειώθηκε στην επισκεψιμότητα σε διάφορες άλλες στήλες της ιστοσελίδας μας όπως είναι η πολιτική, η Κοινωνία, η Βουλή, τα Ενδιαφέροντα και το Περιβάλλον.

Χαρακτηριστικό της ανόδου είναι το γεγονός ότι τα θέματα που αφορούσαν το Ναυάγιο, την οικολογική θαλάσσια ρύπανση που προκάλεσε και την παρέμβαση της ΠΕΝΕΝ σε αυτό, η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα 7000 κλικαρίσματα!!! Το ίδιο εντυπωσιακή είναι η επισκεψιμότητα και στα άλλα θέματα πάνω στα οποία αναπτύσσεται η δράση της Διοίκησης του Σωματείου μας!!

Η άνοδος της επισκεψιμότητας του siteτης ΠΕΝΕΝ αντανακλά την πρωτοπόρα ταξική, αγωνιστική δράση της Ένωσής μας και αυτό δείχνει το έντονο ενδιαφέρον του κλάδου μας, του Ναυτεργατικού μας κόσμου και ευρύτερα ενός πρωτοπόρου τμήματος της εργατικής τάξης που παρακολουθεί τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της ΠΕΝΕΝ.

Η εξέλιξη αυτή μας επιφορτίζει με μεγαλύτερη ακόμη ευθύνη για τον αγωνιστικό μας ρόλο ως πρωτοπόρου τμήματος του ταξικού εργατικού κινήματος και θέλουμε να δηλώσουμε ότι θα ανταποκριθούμε επάξια στην εμπιστοσύνη που εκφράζει ποικιλόμορφα ο Ναυτεργατικός κόσμος της χώρας μας προς την ΠΕΝΕΝ.

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή