Σήμερα: 29/03/2024
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 06:19

Ο Μητσοτάκης με τον «οδοστρωτήρα» της επταήμερης εργασίας!

Γράφτηκε από τον

mitsotakhs-1a.jpg

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον «οδοστρωτήρα» της επταήμερης …στα χέρια επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε πως δεν είχε πει, αλλά το είπε (εδώ): Το «όραμα» του για την επταήμερη εργασία με τη… συναίνεση των εργαζομένων,βεβαίως! 

Δείτε το βίντεο όπου ο Κ. Μητσοτάκης στην Κω συζητά με επιχειρηματίες. Ακούγεται ένας να λέει:  «Επταήμερο εργασίας. όχι ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους εδώ πέρα, όχι εξαήμερο, επταήμερο»! «Απαιτούμε να γίνει πιο εύκολο, πιο ευέλικτο το θέμα των 7 ημερών και όχι να επικρέμεται η σπάθη των προστίμων», ζητήθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει πως δεν θέλει να μπλέξει στα χωράφια των εργαζόμενων επιχειρηματιών γι’ αυτά που έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους! Είναι γνωστό, άλλωστε, στους κύκλους του στυγνού νεοφιλελευθερισμού, ότι είναι ισότιμη η σχέση εργαζομένων και εργοδοτών! Δεν υπάρχουν εκβιασμοί, απολύσεις και άλλα τέτοια «χωράφια». 

Ο πρόεδρος της δήλωσε περήφανα: «Να σαρώσουμε στην κυριολεξία ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την ελληνική επιχειρηματικότητα».Όλα αυτά στην Κω, με τον κλάδο του τουρισμού να αναπτύσσεται και να κερδίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, στην πλάτη των εργαζομένων με 14 μορφές ευέλικτης εργασίας και μεροκάματα πείνας! Όλα αυτά στο έδαφος του «αριστερού» νεοφιλελευθερισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσε τα προηγούμενα χρόνια. 

πηγή: imerodromos.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή