Σήμερα: 09/12/2019
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 07:29

Χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που θα ταχυδρομούνται!

Γράφτηκε από

EG.jpg

Το νέο χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και αφορά τους λογαριασμούς που ταχυδρομούνται!

Συγκεκριμένα, χρεώνει ένα ευρώ σε κάθε λογαριασμό που θα ταχυδρομείται στους καταναλωτές, με το ετήσιο κόστος να ανέρχεται στα έξι ευρώ. Το ποσό που θα εισπραχθεί δεν είναι καθόλου αμελητέο αφού οι καταναλωτές της ΔΕΗ είναι πάνω 7 εκατομμύρια, άρα θα μπορεί να φτάσει σύμφωνα με εκτιμήσεις πάνω 40 εκατομμύρια. 

Ο τρόπος να αποφευχθεί το χαράτσι, το οποίο θα μπει σε εφαρμογή από την 1η Δεκεμβρίου είναι η ηλεκτρονική ενημέρωση. Σημειώνεται, πάντως, όπως γίνεται απ’ όλους κατανοητό ότι η ηλεκτρονική ενημέρωση δεν είναι προσβάσιμη και εύκολη για όλους, κυρίως για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που δεν είναι εξοικειωμένοι σχετικά. 

Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως για τους καταναλωτές που θα εγγραφούν στο σύστημα του ηλεκτρονικού λογαριασμού έως τις 31.12.2018 και στην περίπτωση που η χρέωση του 1 ευρώ έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί!

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή