Σήμερα: 29/03/2024
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 07:01

Τραμπ: «Δεν υπάρχει ίχνος ευφυίας πάνω σου» – Μπάιντεν: «Είσαι κλόουν»

Γράφτηκε από τον

trump-baiden1.png

Οι Αμερικανοί που παρακολούθησαν το πρώτο ντιμπέιτ για την προεδρία των ΗΠΑ μάλλον πρέπει να κατέληξαν ότι έχουν να διαλέξουν μεταξύ ενός «κλόουν» και ενός που δεν «έχει ίχνος ευφυίας»… Σίγουρα, πάντως, οι προεδρικές των ΗΠΑ είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν αντάλλαξαν… κοπλιμέντα και κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για διαφθορά, ανικανότητα κ.α. Ο Τραμπ είπε για τον Μπάιντεν: «Δεν υπάρχει ίχνος ευφυίας πάνω σου». «Θα το βουλώσεις άνθρωπε μου;» είπε ο Μπάιντεν στον Τραμπ σε ένα σημείο και συχνά τον αποκαλούσε «κλόουν».

«Η Κίνα έφαγε το μεσημεριανό σου», δήλωσε ο Τραμπ απευθυνόμενος στον  Μπάιντεν κατά τη διάρκεια ερωτήσεων σχετικά με την οικονομία. Ο Τραμπ κατηγόρησε τον Μπάιντεν ότι ο γιος του είχε αναλάβει θέση στο διοικητικό συμβούλιο ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου. Ο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Τραμπ ότι μέλη της οικογένειάς του ανέλαβαν ρόλους στον Λευκό Οίκο.

Σε άλλο σημείο ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι ο Μπάιντεν ως είναι «μαριονέτα» της «ριζοσπαστικής αριστεράς» (!).  Το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ ενδέχεται να μη γίνει γνωστό παρά μόνο αφού περάσουν «μήνες», εξαιτίας των επιστολικών ψήφων, υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ.  Θα γίνει νοθεία, εκλογικές «απάτες που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ», συμπλήρωσε. 

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις που είναι προγραμματισμένες τηλεοπτική προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο προεδρικών υποψηφίων, πραγματοποιήθηκε στο Κλίβελαντ του Οχάιο και είχε διάρκεια 90 λεπτών.

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή